De barbecue - verslag van Frank van Waes

OehoeOehoeOp maandag 6 juni ’11 werden wij bij Peter en Line Koppens in hun tuin in Duizel uitgenodigd voor een BQ met versiering. Het was er geweldig gezellig en het Goede Doel  was in drievoud al aanwezig in de tuin, maar er waren ook hele bijzondere gasten: een serie roofvogels, die Eric Duffhuis uit Asten had meegenomen! Iedereen, die zich een beetje stoer wilde tonen moest met zo’ n zeearend op de foto. Dit, terwijl zij er allemaal redelijk tot heel bang voor dat imponerende beest waren. Hij zal maar een stuk uit je gezicht rukken. Nou die foto’s van de bange minuten heb ik weggegooid.

Het stoere aspect blijft over! Boudewijn heeft dit alles veel beter vast gelegd, maar mogelijk zijn er paar plaatjes, die bruikbaar zijn voor het verslag en misschien wel voor de site! 

Eric gaf een heldere uitleg over het omgaan en trainen van deze vogels. Joep wierp hoge vlammen op en Niek Kaan verzorgde de klassieke muziek. De toetjes van Gabs waren bijzonder. De rest eigenlijk niet minder. Wij hebben er veel van gegeten! Wij verwachten wel dat iedereen heeft genoten! Geweldig bedankt voor de leuke en goed organisatie! Zelf blijk ik geen held met zo’n beest, terwijl Eric er geweldig gemakkelijk mee omgaat! Die prachtige en zeldzame vogel luistert ook naar hem.

Frank van Waes

Frank van WaesFrank van Waes NanetteNanette
Harry Verhoeven op de BBQHarry Verhoeven op de BBQ ToeschouwersToeschouwers