Dag 3: Toledo (E) - Sotogrande (E)

Na een bijzonder gezellige avond op het grote plein 

in de binnenstad van Toledo zijn we vanmorgen rond 7 uur vertrokken voor het laatste traject door Europa, op weg naar Sotogrande in het zuiden van Spanje.

Sommige van de auto's hebben hier en daar nog wel een klein probleempje weg te werken, maar daar was vandaag nog wel wat tijd voor vrij te maken....

Na een prachtige zonsopgang leidde Don Quichot ons verder door het land van La Mancha. Afgewisseld met eindeloze hellingen met olijfbomen en enorme rotsformaties kwamen we na 5 uur rijden in Loja aan waar we op een terras van een leeggelopen zwemparadijs een heerlijke lunch gegeten hebben.

Dag 3: LunchDag 3: Lunch

 

Tijdens de lunch is onverhoopt de nieuwe tand van Boudewijn losgelaten van zijn eveneens nieuwe implantaat. Gelukkig hadden we in de persoon van Paul een deskundige tandarts bij ons. Maar ook Paul adviseerde om dit klusje door een lokale dentista te laten repareren. Zo gezegd zo gedaan. Paul is met Boudewijn naar de plaatselijke tandarts gegaan, Jan Pieter en Peer namen de tijd om hun auto verder in orde te maken.

De overige teamleden zijn vooruit gereden naar Sotogrande wat toch nog wel twee uur duurde. De vermoeidheid gaat toetreden en we zijn pas op de derde dag...

Om 8 uur krijgen we nog een duidelijke instructie van de teamleider hoe het morgenochtend met de oversteek naar Tanger geregeld is en na een vol bord matige paella vroeg naar bed.

Nog even de satelliet terminal (Inmarsat BGAN) opgezet om deze blog te kunnen versturen (de plaatselijke wifi werkte niet met iPad) en lekker slapen.

Helaas zal het voor Joep en Harry nog wel een latertje worden, op dit moment ligt de helf van de motor op straat om iets aan het warmlopen te doen. Hopelijk zit de boel weer in elkaar voordat we op de boot gaan. Andere teamleden helpen ons geweldig hiermee! Waarvoor hartelijk dank heren!

Dag 3: ReparatiesDag 3: Reparaties

 

Comments

ff doorbijten Boudi

Je moet nog kamelenvlees eten!

Groet,

Onno

Arme papa, gaat alles nu wel

Arme papa, gaat alles nu wel goed met z'n tand? Succes verder net de reis en de auto's haha. Kus voor boudewijn en joke, groetjes Annette (dochter boudewijn)

Met mijn tand gaat alles nog goed

Met mijn tand gaat alles nog steeds goed. Ik ben blij dat ik in Spanje nog naar de tandarts ben geweest, want hier in Marokko zou het vast niet gelukt zijn.

Groetjes. ook van Joke.

Je Pappa